Баба на 94 г. разказа как е отмъстила жестоко на мъжа си за изневяра

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook
Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Отмъщението е сладка работа, но тази 94-годишна баба от Лос Анджелис надмина всички върхове.

Дорис сподели с внуците си история за мъж неверник, която след миналите години изглежда много забавна. Но в младостта ѝ на жената въобще не ѝ било до смях. Когато Дорис била младо момиче, тя разбрала, че съпругът ѝ изневерява. Не желаейки да превръща това в трагедия, тя скроила план, как да отмъсти за разбитото си сърце.

Дорис научила коя спи с мъжа ѝ и дори станала приятелка с жената. След това тя поканила любовницата на мъжа си в бар и я напила до козирката. “След това ѝ казах: Трябва да хапнем нещо, ела у дома. Тя беше толкова пияна. Заби си лицето директно в храната и така си остана да лежи. Тогава аз звъннах на мъжа си и му казах, да дойде и да си вземе жената, че лицето ѝ е заседнало в салатата”, разказва Дорис. Разказът на Дорис е заснет от внук ѝ, който едва повярвал на чутото. Той дори нарекъл баба си дивачка. Дорис обаче не се обижда, дори напротив.

“На мен много ми хареса”, казала тя в отговор. Благодарение на видеото бабата стана звезда в интернет. Внукът ѝ създал профил в TikTok и “Инстаграм”, където сега жената споделя своите житейски мъдрости. В коментарите последователите ѝ отбелязват, че Дорис изглежда прекрасно за своите години. Превод и редакция: БЛИЦ

Вижте нашите специални оферти и няма да съжалявате:

Харесайте сега най-бързо развиващата се медия!
Сподели ни и присъедини всички свои приятели във “Фейсбук”

Следете сайта ни и бъдете усведомени за всяка новина от България и цял свят. Качваме постоянно, за да разбирате всичко на време.

Харесайте страницата ни във фейсбук и бъдете винаги информирани

При проблеми, въпроси и други казуси може да се обърнете към нас на e-mail: [email protected]

Можете да ни потърсите и на лично съобщение във фейсбук страницата ни.

Статията може да бъде полезна и на друг, затова ще се радваме да я
Facebook